Deze site is om docenten en grafisch ontwerpers van Art and the City te presenteren. Hier kun je een ontwerper boeken. Kies voor Expert of Starter.

Heb je bijvoorbeeld een cursus Illustrator in Utrecht gevolgd maar is je ontwerp nog niet af en kom je in tijdnood? boek dan een docent om de klus voor je af te maken.

welkom

Art City
Designers.

Kies voor een Senior óf junior ontwerper.

Werk samen met
een designer.

onze
designers.

Via dit platvorm bieden deze designers met specialisme zich aan. Grafisch vormgevers, grafisch, ontwerpers, kunstenaars, illustratoren, DTP'ers, fotografen, interieurstylisten, app-ontwerpers & video editors.

Ervaren
ontwerpers.

Onze ervaren ontwerpers zijn docenten van Art and the City, cursussen en opleiding. Een enkele vormgever komt uit het Art City netwerk. Datzij bijvoorbeeld mensen die ooit een uiting hebben ontworpen voor ons instituut of een gastcollege hebben gegeven. 

Pas afgestudeerde ontwerpers.

Onze pas en vers afgestudeerde ontwerpers bieden hun diensten aan via de site van Art City Designers. Uiteraard tegen een zachtere prijs. Heb je geduld en geen super dringende deadline kies dan voor een jonge en minder ervaren ontwerper.

Wat kunnen onze designers voor je maken?

12 views
1 days
0 sold
€200
12 views
1 days
0 sold
€50
13 views
2 days
0 sold
€250
23 views
7 days
1 sold
€120

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands